dimecres, 27 de maig del 2009

desmontant una grua






Aprofitem cada ocasió que ens passa pel davant. Ahir van desmontar la grua que teniem instalada al carrer de sobre, hi vem anar a veure com es fa això de desmontar una eina tan enorme. Va tenir que venir una grua inmensa que ocupava tot el carrer i un parell de camions per endur-se-la a trossos. Un operari anava amunt i avall per l'interior del "coll" de la grua descargolant els cargols i subjectant les cintes que ajudarien a enlairar el troç de peça agafat per el camió grua, un altre feia subjectava un cable d'acer en un altre tros que ja tenien estirat a terra per tal que no es mogués durant el trasllat.
Les grans peces les enlairaven, les deixaven a terra per poder-les subjectar millor i després carregar-les al camió, això ho feien uns altres dos operaris. En menys de tres hores ja no quedava ni rastre de la grua que embrutava el paissatge durant l'últim any.
Després el Jan li explicava al seu pare com havia anat tot fent veure que un bastonet era una peça de la grua i els seus dits la grua-camió.

Marta




He començat el dia amb una nena











Ha passat per la perruqueria, i ha canviat molt, però no tant com ella volia





L'ha agafat el seu germà i ha acabat la feina de la perruqueria.




Ara tinc una adolescent amb pinta de rebel.