dimarts, 27 de gener del 2009

Feinetes que hem fet


La millor feina de totes, aprendre a fer tombarelles amb la Joana.


Fent una salsa pel sopar de Cap d'Any amb els amics.


La vida és feta de colors.


La marta va col·laborar en fer el mural del temps, cada dia hi enganxem quin dia és i si està nuvol o fa sol, si la lluna és plena o està creixent, etc.


La vida segueix sent en colors.


I després de molt de temps de suggerir-li de jugar amb pinzes, un exercici Montessori, ahir sense que li digues res va fer tot un muntatge amb les pinzes, segons ell son una taula i cadires.

D'això en tenim fotos, però hem fet moltes més coses, ha començat a tenir equilibri amb una bicicleta sense pedals, ha començat a fer joc imaginatiu, a construir coses amb peces ja no es limita a amuntegar-les, bé alguna vegada encara ho fa, però cada cop va jugant més estructuradament i amb més imaginació. Hem fet rosquilles, plastilina, pintura, ens hem transformat en anèmones, meduses, lleons, formigues, cada dia despertem sent un animal diferent, mai se qui seré l'endemà. Hem anat a veure danses, a començat a seguir el ritme picant de mans, a fixar-se en detalls que fins ara no li cridaven l'atencióm en fi, hem anat d'excursió amb la Joana i el Bernat de http://anaraprenent.blogspot.com/ , hem anat a la seva festa d'aniversari, suposo que ja heu vist la meravella de galetes que fa la Gemma, n'hi ha per llepar-se'n els dits i la vista. En fi, hem disfrutat tant com hem pogut.

Llarg silenci

Bé, després d'un llarg, llargissim silenci reprenc el bloc. Sembla que per Nadal en ser vacances haguem de tenir temps de fer moltes coses i sempre queden moltes més coses per fer de les que voldriem,i n'ha sortit perjudicat el bloc.
Durant aquest mes llarg hem fet moltes coses, sempre em sembla que no hem fet res però quan repaso resulta que si que hem fet molt. Un repàs de les festes en imatges.


Aqui va descobrir que "el Tió" acabava d'arribar a casa.


I amb la seva germana li va donar la benvinguda. Aquest tió l'estimem molt a casa ja que el vem trobar pel bosc ja fa 16 anys i el Pere li va acabar de donar la fesomia.


També vem fer el pessebre.


Amb els seus germans i cosins va fer "cagar el tió"


Va donar la carta al patge Ali Bei que visita cada any l'emisora municipal.



I com sempre els reis van llegir la carta i van portar un munt de coses. segurament massa coses.