dimarts, 27 de gener del 2009

Feinetes que hem fet


La millor feina de totes, aprendre a fer tombarelles amb la Joana.


Fent una salsa pel sopar de Cap d'Any amb els amics.


La vida és feta de colors.


La marta va col·laborar en fer el mural del temps, cada dia hi enganxem quin dia és i si està nuvol o fa sol, si la lluna és plena o està creixent, etc.


La vida segueix sent en colors.


I després de molt de temps de suggerir-li de jugar amb pinzes, un exercici Montessori, ahir sense que li digues res va fer tot un muntatge amb les pinzes, segons ell son una taula i cadires.

D'això en tenim fotos, però hem fet moltes més coses, ha començat a tenir equilibri amb una bicicleta sense pedals, ha començat a fer joc imaginatiu, a construir coses amb peces ja no es limita a amuntegar-les, bé alguna vegada encara ho fa, però cada cop va jugant més estructuradament i amb més imaginació. Hem fet rosquilles, plastilina, pintura, ens hem transformat en anèmones, meduses, lleons, formigues, cada dia despertem sent un animal diferent, mai se qui seré l'endemà. Hem anat a veure danses, a començat a seguir el ritme picant de mans, a fixar-se en detalls que fins ara no li cridaven l'atencióm en fi, hem anat d'excursió amb la Joana i el Bernat de http://anaraprenent.blogspot.com/ , hem anat a la seva festa d'aniversari, suposo que ja heu vist la meravella de galetes que fa la Gemma, n'hi ha per llepar-se'n els dits i la vista. En fi, hem disfrutat tant com hem pogut.

4 comentaris:

Sylvia ha dit...

M'encanta veure que torneu a estar per la blogosfera!!

A veure si ens veiem aviat!!

petons

lluïsa ha dit...

Gracies
Una abraçada

Anònim ha dit...

cuántas cosas hacen! me encantó la mesa y sillas con broches! que creatividad jeje

lindas fotos

1 saludo!

gemma ha dit...

Gràcies Lluïsa,

a la Joana li ha agradat veure's i més el que dius. Ets molt amable.

Feu moltes coses amb el Jan i, en la meva modesta opinió, crec que molt encertades. Li estas donant el seu temps en tot (que no és fàcil), respectant-lo i crec que ell t'ho agrairà.

Està divertit amb la cara pintada, és un solete de nen!!

Ja tinc ganes de tenir una mica menys d'embolics diversos i fer alguna cosa plegats.

Una forta abraçada.