dijous, 21 de maig del 2009

Visita als bombers

Dissabte passat vem estar amb la Sylvia i la seva familia. Ens van venir a veure al parc de bombers ja que el Pere es bomber voluntari i aquest cap de setmana li tocava guardia, reten que en diuen ells. Els nens s'ho van passar la mar de bé mirant primer les instalacions del parc , la sala de radios, l'habitació, la cuina, etc mentre pensaven....si si, i els camions quan els veurem?, i després a les cotxeres a veure els camions i sentir les explicacions que els hi donaven.




Després van poder pujar a un camió

i fer anar les mànegues ....
Després com que era prou d'hora i per fer honor a les tradicions de Gelida va tocar berenar a la Font Freda, una fonteta que està molt a prop del poble, uns 10 minuts en cotxe per dins del bosc, i per on passa un torrent on van berenar i banyar-se tot i que l'aigua era glaçada.
En una setmana el Jan ja hi ha anat tres cops a la font Freda i les tres ha acabat dins l'aigua, podeu veure'n fotos al blog de la Gemma .
I amb l'excusa de veure el parc de bombers i que els nens juguessin va cambiar de mans el material montessori de l'entrada anterior a aquesta, vem xerrar força, sobretot els pares que la fama ens l'enduem les dones però aquest dia crec que ens van guanyar.
Un bon dissabte.

2 comentaris:

Sylvia ha dit...

Quines fotos més maques!!

Ens ho vam passar molt bé, no sabría dir qui més si els nens o els pares jejeje

Petons!

Pere ha dit...

Suposo que la Lluïsa us enviara les fotos, si no reclameu-les.
Nosaltres tambe ens ho vem passar molt bé.
Moltes gràcies per la visita.